Χίλια φεγγάρια βροχή

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Χίλια φεγγάρια βροχή

Τιμή:
€25.56 (συμπ. 6.5% ΦΠΑ)
Κερδίζετε: 8.1%.
Product description
Στοιχεία Βιβλίου
Στοιχεία βιβλίου
Εκδότης: 
ID Βιβλίου: 
891

Η Αγγέλα... η Ελένα... η Βιργινία... η Αντζέλικα... Τέσσαρες γυναίκες, τέσσαρες γενιές, διαποτισμένες από την αισθητική μαγεία του έργου ενός ξεχασμένου ποιητή, βιώνουν τις πιο συγκλονιστικές δεκαετίες του εικοστού αιώνα. Δεινά πολέμων, καταστροφές, κοινωνικές αναταραχές και ανακατατάξεις, διαψευσμένες ελπίδες, την προδοσία και το θάνατο, ακολουθώντας τη δική της μοίρα η κάθε μια, ανάλογα με τυχαίες και όχι συγκυρίες, με τον ψυχισμό της, την ευαισθησία, τη γενναιότητα, την εσωτερική τρυφεράδα, την αποφασιστικότητα, την παραίτηση, την αγωνιώδη αναζήτηση του απόλυτου έρωτα...

Απ' αυτές, η Βιργινία, βραβευμένη καθηγήτρια, με περασμένα πια τα σαράντα, αδέξια και συνεσταλμένη από φυσικού της, εγκλωβισμένη σε αλύτρωτο φαρμάκι από το θάνατο της αδελφής της και το ναυαγισμένο της γάμο, όταν μια μαθήτρια της στο Λύκειο τ' Αργοστολίου που διδάσκει, επιχειρεί ν' αυτοχτονήσει και κανείς στη μικρή, κλειστή κοινωνία, δεν τολμά να σπάσει το φράγμα της σιωπής, για το τι κρύβεται πίσω από το γεγονός, εκείνη αφυπνίζεται, δραπετεύει από το γκρίζο βυθό της εσωτερικής ανυπαρξίας και στηρίζει σθεναρά το κορίτσι, αναταράζοντας τη μέχρι τότε λιμνασμένη τάξη των κοινωνικών δεδομένων και μάλιστα αντιπαλεύοντας με το γέρο του κλειστού, στοιχειωμένου σπιτιού, που αναδύεται από το παρελθόν, επικίνδυνος, αμείλιχτος και αποφασισμένος να φτάσει μέχρι το τέλος...
Στις συμπληγάδες της σκληρής αναμέτρησης και λίγο πριν καταρρεύσουν τα όρια της αντοχής της, η Βιργινία θα 'χει την τύχη ν' ανακαλύψει ένα ερωτικό ξέφωτο διαφυγής και απολύτρωσης.