Κεφαλονιά οδηγός πόλης - χάρτης (Ελληνικά) Αξιοθέατα, ξενοδοχεία, παραλίες, εστιατόρια

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Κεφαλονιά οδηγός πόλης - χάρτης (Ελληνικά) Αξιοθέατα, ξενοδοχεία, παραλίες, εστιατόρια

Τιμή:
€8.52 (συμπ. 6.5% ΦΠΑ)
Κερδίζετε: 5.9%.
Product description
Στοιχεία Βιβλίου
Στοιχεία βιβλίου
Συγγραφέας: 
Εκδότης: 
ID Βιβλίου: 
186

Η Κεφαλονιά είναι ένα νησί με σπάνιες φυσικές ομορφιές, μοναδικά στον κόσμο γεωλογικά φαινόμενα και εντυπωσιακή μορφολογία εδάφους. Ψηλά βουνά και πλούσια βλάστηση, σπήλαια και αρχαιολογικοί χώροι, μεγάλες και όμορφες παραλίες, γραφικά χωριουδάκια, συνδυασμοί απαλών και έντονων χρωμάτων και διαφορετικής τεχνοτροπίας αρχιτεκτονικές μορφές συνθέτουν ένα ταιριαστό σύνολο που προσφέρει στον επισκέπτη ένα θέαμα γεμάτο εκπλήξεις.
Η Κεφαλονιά άργησε να αξιοποιηθεί τουριστικά, ίσως λόγω του μεγάλου σεισμού του 1953, που ισοπέδωσε το 70% των σπιτιών του νησιού, ίσως και λόγω της ιδιοσυγκρασίας των κατοίκων, οι οποίοι για αρκετά χρόνια δεν ήταν και τόσο φιλικοί με τους επισκέπτες.
Σήμερα -ιδιαίτερα μάλιστα μετά τη μεγάλη επιτυχία του βιβλίου του Λουί ντε Μπερνιέ Το μαντολίνο του λοχαγού Κορέλι- η τουριστική ανάπτυξη έχει ενισχυθεί. Η Κεφαλονιά προσελκύει πολλούς 'Αγγλους και Ιταλούς. Όμως, αν και είναι το μεγαλύτερο νησί του Ιονίου, ο αριθμός των τουριστών της δεν ξεπερνάει το ένα τρίτο αυτών της Κέρκυρας, που είναι μικρότερη σε μέγεθος. Ο συνωστισμός που παρατηρείται από τις 15 Ιουλίου μέχρι το τέλος Αυγούστου περιορίζεται στις δύο μεγάλες πόλεις, το Αργοστόλι και το Ληξούρι, στα λίγα τουριστικά κέντρα και στα κύρια αξιοθέατα του νησιού. Γι' αυτό, αν προτιμάτε τις σχετικά ήρεμες διακοπές σε ένα μέρος με ικανοποιητική τουριστική υποδομή, σε συνδυασμό με πολλές καλές παραλίες, ποικιλία αξιοθέατων και αρκετές δυνατότητες διασκέδασης, η Κεφαλονιά σίγουρα θα ικανοποιήσει τις απαιτήσεις σας.

Εξάλλου, οι πασίγνωστες "ιδιαιτερότητες" των κατοίκων χαρίζουν στο νησί ένα ξεχωριστό χρώμα που δεν θα συναντήσετε πουθενά αλλού στην Ελλάδα. Οι Κεφαλλονίτες φημίζονται για την ιδιορρυθμία τους, αλλά και για το χιούμορ, την ευθύτητα και τον αυθορμητισμό τους.

Το βιβλίο αυτό κυκλοφορεί σε τρεις γλώσσες. Ελληνικά, Αγγλικά και Ιταλικά.