Κεφαλονιά και Ιθάκη βιογραφικό λεξικό

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Κεφαλονιά και Ιθάκη βιογραφικό λεξικό

Τιμή:
€0.00 (συμπ. 6.5% ΦΠΑ)
Product description
Στοιχεία Βιβλίου
Στοιχεία βιβλίου
Συγγραφέας: 
ID Βιβλίου: 
267

"...'Αξιοι κληρονόμοι και συνεχιστές του Κεφαλονίτικου και Ιθακήσιου πνεύματος είναι τα επώνυμα άτομα που περιλαμβάνει αυτό το λεύκωμα, μια πραγματικά ουσιαστική και πολυσήμαντη προσφορά του Λαογραφικού - Εκπολιτιστικού Σωματείου, που τα μέλη του συνέλαβαν την ιδέα του και πραγματοποίησαν ξεπερνώντας πολλές δυσκολίες, δίνοντας αυτό το μνημειώδες έργο στο σήμερα και στο αύριο. Και είναι αυτό μνημειώδες γιατί ο κάθε αναγνώστης του, σημερινός και μελλούμενος, δεν πρέπει να σταθεί στις γραμμές που αναφέρονται σα έπη μέρους βιολογικά δρώμενα του καθενός βιογραφούμενου, αλλά κάτω από αυτές να δει το άφθαρτο Κεφαλονίτικο και Ιθακήσιο πνεύμα, το αιώνια πρωτοπόρο και δημιουργικό, να μη σταθεί απλά στο γράμμα των βιογραφουμένων αλλά κάτω από αυτό να ανεύρει και να προβάλει την ουσία, που είναι αυτό το ίδιο το διαχρονικό Κεφαλονίτικο - Ιθακήσιο πνεύμα σε όλες τις εκφάνσεις της καρποφόρας δημιουργίας του. Γι' αυτό και το Λεύκωμα αυτό, έπαινος των εκδοτών του, είναι πάνω απ' όλα και πρώτα απ' όλα όχι ο ύμνος των βιογραφουμένων, αλλά ο αίνος και η δόξα του Κεφαλονίτικου και Ιθακήσιου πνεύματος στο σημερινό χωροχρόνο."
Σπύρος Δ. Λουκάτος, Δρ. Ιστορικός, από τον πρόλογο του έργου.