Κεφαλονιά - Ιστορία, περιήγηση, πολιτισμός.

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Κεφαλονιά - Ιστορία, περιήγηση, πολιτισμός.

Τιμή:
€6.39 (συμπ. 6.5% ΦΠΑ)
Κερδίζετε: 14.3%.
Product description
Στοιχεία Βιβλίου
Στοιχεία βιβλίου
Εκδότης: 
ID Βιβλίου: 
693

Το βιβλίο αυτό γράφηκε από το συγγραφέα, όχι για να προστεθεί ένας ακόμα τουριστικός οδηγός σε αυτούς που ήδη υπάρχουν, αλλά για να δοθεί η ευκαιρία στους αναγνώστες του να γνωρίσουν αυτό το υπέροχο νησί του Ιονίου και μέσα από αυτή τη γνωριμία να το αγαπήσουν, αφού όπως γράφει ο Παλαμάς:

"όσο γνωρίζεις πιο καλά, τόσο αγαπάς πιο πλέρια"

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους Κεφαλονίτες, όπου κι αν κατοικούν, αλλά και στους τουρίστες που θα επισκεφθούν το νησί. Στους κατοίκους της Κεφαλονιάς δίνει την ευκαιρία να γνωρίσουν την ιστορία του τόπου μας, να θαυμάσουν τα αξιοθέατα που καθημερινά συναντούν στο πέρασμα τους, να προσέξουν ιδιαίτερα τα μνημεία του νησιού που αδιάφορα προσπερνούν.
'Ετσι θα μπορούν να δικαιολογούν την υπερηφάνεια που νοιώθουν για την καταγωγή τους.

Στους Κεφαλονίτες της διασποράς ζωντανεύει μνήμες και τους μεταφέρει νοερά σ' αυτόν τον τόπο που έχουν συνεχώς στο μυαλό και την καρδιά τους, φουντώνει την έμφυτη αγάπη τους στην ιδιαίτερη πατρίδα και γλυκαίνει τη νοσταλγία της επιστροφής και της επίσκεψής τους.

Στους τουρίστες που θα επισκεφθούν το νησί για να περάσουν τις διακοπές τους και να απολαύσουν τις ατελείωτες ομορφιές του, το βιβλίο αυτό θα αποτελεί ένα απαραίτητο βοήθημα. Οι πληροφορίες, οι χάρτες, οι διαδρομές που περιέχει θα χρειαστούν σ' όλες τις μετακινήσεις. Η ιστορία αυτού του τόπου θα γίνει ευχάριστο ανάγνωσμα στις ώρες τις ξεγνοιασιάς. Θα γίνει ο ιδιαίτερος ξεναγός του καθενός, που θα γνωρίσει στους επισκέπτες την Κεφαλονιά και θα τους κάνει να την κλείσουν στην καρδιά τους. Και όταν τελειώσει ο χρόνος των διακοπών και πάρουν το δρόμο της επιστροφής, πάλι το βιβλίο αυτό θα είναι ένα όμορφο δώρο για τους συγγενείς και φίλους, αφού θα ανάψει μέσα τους την επιθυμία και δικής τους επίσκεψης και θα τους παρακινήσει να προγραμματίσουν τις επόμενες διακοπές σε αυτό το νησί.