Ο Ριζοσπαστισμός στην Κεφαλονιά της Βρετανικής Προστασίας

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
Ο Ριζοσπαστισμός στην Κεφαλονιά της Βρετανικής Προστασίας

Ο Ριζοσπαστισμός στην Κεφαλονιά της Βρετανικής Προστασίας

Paperback
Τιμή:
€0.00 (συμπ. 6.5% ΦΠΑ)
Product description
Στοιχεία Βιβλίου
Στοιχεία βιβλίου
Συγγραφέας: 

ΈΧΟΝΤΑΣ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΣΤΑ ΕΠΤΑΝΗΣΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ (1815-1864) ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ ΕΝΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ, ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΟΙ ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟ¬ΝΟΓΡΑΦΙΕΣ, ΠΟΥ ΒΙΟΓΡΑΦΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΟΥΝ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΚΕΙ¬ΝΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ - ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΕΩΝ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΕΣ, ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΑΝΑΦΟΡΕΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΡΗΣΙΜΕΣ, ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ.
ΩΣΤΟΣΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΥΛΙΚΟΥ ΔΙΑΦΑΙΝΟΤΑΝ Ο ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΡΟΛΟΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΣΣΩΜΑΤΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΝΩΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΤΩΝ. ΈΜΕΝΕ, ΟΜΩΣ, ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΑ Η ΙΔΡΥΣΗ, ΛΕΙ-ΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΗΓΗΘΕΙ Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΟΥ ΕΝΩΤΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΘΕΙ ΣΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ¬ΚΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΣΤΑΣΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Ο ΡΙΖΟΣΠΑ¬ΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ. ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ, ΕΠΙΣΗΣ, ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙ¬ΚΝΥΕ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΤΩΝ «ΑΝΩΝΥΜΩΝ» ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΩΣ ΟΝΤΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΗ¬ΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΗΣ, ΧΩΡΙΣ ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΠΑ¬ΡΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΠΩΝΥΜΩΝ, Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ¬ΤΗΤΑΣ, ΤΟΥ ΗΓΕΤΙΚΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ.
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΓΡΑΠΤΩΝ ΠΗΓΩΝ (ΑΡΧΕΙΑΚΟ ΥΛΙΚΟ, ΑΥΤΟΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ Η ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΒΙ¬ΒΛΙΑ, ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΜΟΝΟΦΥΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ) ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΔΡΟ¬ΜΗ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΦΙΛΟΔΟΞΕΙ ΤΟ «ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ» ΒΙΒΛΙΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ, ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΒΡΕΤΑΝΙ¬ΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ.