Τα παραμύθια του Οσελότου

Τα παραμύθια του Οσελότου

Τα παραμύθια του Οσελότου

Hardcover
Τιμή:
€15.00 (συμπ. 6.5% ΦΠΑ)
Product description
Στοιχεία Βιβλίου
Στοιχεία βιβλίου
Συγγραφέας: 
Εκδότης: 

Ο μικρός οσελότος φέρνει στο ελληνικό παιδικό αναγνωστικό κοινό τον πρώτο τόμο με παραμύθια. Είκοσι σύγχρονοι Έλληνες παραμυθάδες ζωντανεύουν με την πένα τους τις περιπέτειές του και έξι εικονογράφοι δίνουν χρώμα με τα πινέλα τους στις σκηνές που ονειρεύεται ο μικρός οσελότος, καθώς ταξιδεύει σε φανταστικούς τόπους, παίρνει μαθήματα αγάπης, αλληλεγγύης, σεβασμού και ανθρωπιάς, ανακαλύπτοντας έτσι τον εαυτό του και τον κόσμο. Μία φρέσκια συλλογή παραμυθιών για παιδιά 3-5, 5-8 και 8-12 χρονών.
Στο βιβλίο αυτό περιλαμβάνονται δύο σύγχρονα παραμύθια ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ δημιουργών των κ. Λιάτου Ελένης και Γονατά - Μουστάκη Σωτηρούλας.
Η κυρία Λιάτου κατάγεται από το Ληξούρι και είναι εκπαιδευτικός-συγγραφέας και μέλος του Kύκλου του Ελληνικού Παιδικού Βιβλίου.
Η κυρία Γονατά -Μουστάκη Σωτηρούλα κατάγεται και ζει στην Πύλαρο και είναι συγγραφέας, μέλος της Ένωσης Λογοτεχνών Ελλάδος και πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Ευφημίας "Το Φανάρι". Έχει εκδώσει εφτά βιβλία με θέμα την Κεφαλονιά και έχει τιμηθεί από την Ακαδημία Αθηνών, την UNESCO, καθώς και τοπικούς φορείς της Κεφαλονιάς.