Κεφαλονιά και Ιθάκη

  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_validate() should be compatible with views_handler::options_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter::options_submit() should be compatible with views_handler::options_submit($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter.inc on line 607.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_boolean_operator::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/handlers/views_handler_filter_boolean_operator.inc on line 159.
  • strict warning: Declaration of views_handler_filter_term_node_tid::value_validate() should be compatible with views_handler_filter::value_validate($form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/modules/taxonomy/views_handler_filter_term_node_tid.inc on line 302.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_style_default::options() should be compatible with views_object::options() in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_default.inc on line 24.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_validate() should be compatible with views_plugin::options_validate(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.
  • strict warning: Declaration of views_plugin_row::options_submit() should be compatible with views_plugin::options_submit(&$form, &$form_state) in /home1/ekivos/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_row.inc on line 134.

Κεφαλονιά και Ιθάκη

Τιμή:
€21.30 (συμπ. 6.5% ΦΠΑ)
Product description
Στοιχεία Βιβλίου
Στοιχεία βιβλίου
Συγγραφέας: 
Εκδότης: 
ID Βιβλίου: 
149

«Αγαπητέ φίλε, επισκέπτη της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης
με ιδιαίτερη χαρά σε καλοσωρίζουμε στα νησιά όπου λατρευόταν στην αρχαιότητα ο Ξένιος Δίας. Σε αποκαλούμε λοιπόν κι εμείς σήμερα φιλοξενούμενό μας και είναι χαρά μας, μέσα από τις σελίδες τούτου του βιβλίου, να σε ξεναγήσουμε στα νησιά μας.

Στόχος και φροντίδα μας είναι με γλαφυρότητα ιδιαίτερη και με ιστορική ακρίβεια να σου αποκαλύψουμε όλες τις ιδιαιτερότητες, τις κρυφές ομορφιές και τις μοναδικές χαρές της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης.

Θέλουμε να σε κάνουμε κοινωνό σ' αυτά που εμείς οι ντόπιοι ζούμε και χαιρόμαστε εδώ, να σου γνωρίσουμε την ιστορία των νησιών, τα ήθη τα έθιμα τους, τον χαρακτήρα των κατοίκων τους και γενικότερα τον πολιτισμό τους.

Και όταν ύστερα από την πλούσια εμπειρία της γνωριμίας τούτων των νησιών, φθάσει η ώρα του αποχαιρετισμού, όταν αναχωρώντας θα αντικρίζεις την κορυφή του Αίνου, του μεγάλου βουνού όπου άλλοτε ο βωμός του Ξένιου Δία, θα κρατάς κλεισμένες στην καρδιά σου, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη.

Και σαν αργότερα θα επιστρέψεις στην πατρίδα σου, μέσα από τούτο το βιβλίο, θα χεις την ευκαιρία να ξαναζήσεις την εμπειρία σου, και να τη μεταφέρεις στους φίλους σου. Θα χεις πιστέψει - είμαστε βέβαιοι - πως υπάρχει για σένα και μια δεύτερη πατρίδα, και μέσα σου ο πόθος της επιστροφής...»

Από τον πρόλογο του βιβλίου